:GALAMBRIASZTÁS:
HUZALKIFESZÍTÉSÛ - PÁLCÁS GAMABRIASZTÓ - DUPLA (alárepülés elleni védelem)

 

A TERMÉK
A Huzalkifeszítésû - pálcás galambriasztó rozsdamentes acélból készül (Anyagmin.: 1.4301 , volt KO33). A huzaltartó pálcákat 50 mm-enként egy rozsdamentes acél huzalkeretre, tartólécre hegesztik fel. A tartólécen a két párhuzamosan futó tartóhuzal távolsága 15 mm
A pálcák átmérõje 4 mm, a tartóléc átmérõje 3 mm. A pálca magassága 100 mm.
A termék hossza 0,6 m, melyen 12 pálca helyezkedik el. A pálcák felsõ végén és a közepén egy furat található, amin keresztül a huzalokat lehet vezetni.

AZ ELV
A termék rozsdamentes acélból készül , így a korrózióállósága magas szintû, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhetõ, ezért a galambok sérülése sem jellemzõ.
A termék egy fogóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELÕNYÖK
A pálcák gyorsan felszerelhetõek. Igény szerint 1-12 pálca telepíthetõ. A védendõ objektum nagyobb felületei ezáltal egy munkafázisban lefedhetõk. Nagyobb felületeknél természetesen több pálcásor telepíthetõ egymás mögé illetve mellé. Ebben az esetben a tartólácek távolsága nem lépje túl azt 50 mm-t A szélsõ elemeknél egy plusz szál huzal behúzható a pálca felénél található furatba, ezáltal az esetleges alárepülés elkerülhetõ.

A FELSZERELÉS
A Huzalkifeszítéses-pálcás galambriasztó telepítése egyszerû. A "befedendõ" felület széleire kell helyezni a tartólécet és a rözítõ lapkák, csavarok és tiplik segítségével a felületbe fúrt lyukba rögzíteni. Két pálcasor közötti távolság max. 1,5 m, a huzalhosszúság max. 3 m lehet.
A 0,54 mm átmérõjû rozsdamentes sodrott huzalok rögzítése réz rögzítõhüvelyek, az elõfeszítés pedig rozsdamentes acélból készült rugók segítségével történik.

CSOMAGOLÁS

A terméket csak megrendelésre tudjuk szállítani.

1 Köteg - 10 darab 0,6 méteres összekötve

letöltés (pdf - 175 kb)

TARTOZÉKOK

átm. 0,54 mm huzal
rugó
rögzítõ hüvely
rögzítõ lapka + csavar + dübel
roppantó fogó
1,4401 rozsdamentes acél
rozsdamentes acél
réz vagy rozsdamentes acél
rozsdamentes acél

 

HUZALKIFESZÍTÉSÛ - PÁLCÁS GALAMBRIASZTÓ - STANDARD

 

A TERMÉK
A Huzalkifeszítésû - pálcás galambriasztó rozsdamentes acélból készül (Anyagmin.: 1.4301 , volt KO33). A huzaltartó pálcákat 50 mm-enként egy rozsdamentes acél huzalkeretre, tartólécre hegesztik fel. A tartólécen a két párhuzamosan futó tartóhuzal távolsága 15 mm. A pálcák átmérõje 4 mm, a tartóléc átmérõje 3 mm. A pálca magassága 100 mm.
A termék hossza 0,6 m, melyen 12 pálca helyezkedik el. A pálcák felsõ végén egy furat található, amin keresztül a huzalokat lehet vezetni.

AZ ELV
A termék rozsdamentes acélból készül , így a korrózióállósága magas szintû, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhetõ, ezért a galambok sérülése sem jellemzõ. A termék egy fogóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELÕNYÖK
A pálcák gyorsan felszerelhetõek. Igény szerint 1-12 pálca telepíthetõ. A védendõ objektum nagyobb felületei ezáltal egy munkafázisban lefedhetõk. Nagyobb felületeknél természetesen több pálcásor telepíthetõ egymás mögé illetve mellé. Ebben az esetben a tartólácek távolsága nem lépje túl azt 50 mm-t


A FELSZERELÉS

A Huzalkifeszítéses-pálcás galambriasztó telepítése egyszerû. A "befedendõ" felület széleire kell helyezni a tartólécet és a rözítõ lapkák, csavarok és tiplik segítségével a felületbe fúrt lyukba rögzíteni. Két pálcasor közötti távolság max. 1,5 m, a huzalhosszúság max. 3 m lehet. A 0,54 mm átmérõjû rozsdamentes sodrott huzalok rögzítése réz rögzítõhüvelyek, az elõfeszítés pedig rozsdamentes acélból készült rugók segítségével történik.

CSOMAGOLÁS
A termék megvásárolható raktárról.
1 Köteg - 10 darab 0,6 méteres összekötve
Kifutó termék - Helyette Huzalkifeszítésû-pálcás DUPLA

letöltés (pdf - 131 kb)

TARTOZÉKOK

átm. 0,54 mm huzal
rugó
rögzítõ hüvely
rögzítõ lapka + csavar + dübel
roppantó fogó
1,4401 rozsdamentes acél
rozsdamentes acél
réz vagy rozsdamentes acél
rozsdamentes acél