:GALAMBRIASZTÁS:
ELEKTROMOS GALAMBRIASZTÓ RENDSZER

 

A TERMÉK
Az Elektromos galambriasztó rendszer folyamatos villamosáram-impulzusok kibocsátásával hatékonyan védi meg az épületek párkányait, ablakkönyöklõit, mellvédjeit, attika falait, korlátjait, elõtetõit a galambok odatelepedésétõl. Az aluminium (átm. 3 mm) vagy rozsdamentes acél (átm. 2 mm) pálcák egy ca. 31 mm magasságú UV-álló múanyag tartóbfülekben helyezkednek el. Ezeket a múanyag tartófüleket speciális ragasztóval a felületre rögzítik. Az elektromos rendszer ca. 25 mm széles és max. 100 mm szélességû felület védelmére alkalmas egy sorban telepítve

AZ ELV
A villamosáram - impulzusokat egy impulzusadó készülék állítja elõ. Az emberre és állatra egyaránt veszélytelen áramütés a galamboknak kellemetlen érzés és ezáltal nem telepednek le az adott helyre.

AZ ELÕNYÖK
Az Elektromos galamriasztó rendszer olyan épületek védelménél elõnyös, ahol hosszú párkányok , ablakkönyöklõk , elõtetõk a jellemzõek. Az impulzusadó akár 10 km hosszúságú hálózatot is ellát impulzusokkal. Épületek homlokzatain is kiválóan alkalmazható, mert a ca. 31 mm -es magasságának köszönhetõen szinte észrevehetetlen, ezért mûemlék jellegû épületeken is ajánlott a használata.

KIEGÉSZÍTÕK
A rendszer opcionálisan kiegészíthetõ esõérzékelõ berendezéssel, mely erõs esõzések esetén kikapcsolja a rendszert az esetleges rövidzárlat elkerülése érdekében. Kérhetõ továbbá túlfeszültésg védõ egység villámcsapás esetére.

A FELSZERELÉS
A rendszer telepítését csak erre kiképzett szakember végezheti ! Cégünk vállaja az épületek elõzetes felmérését, egy helyreszabott árajánlat elkészítését és megrendelés esetén természetesen a rendszer teljes telepítését, alpinista alvállakozóinkkal együttmûködve.

 

letöltés (pdf - 304 kb)