CSATORNAVÉDO TÜSKÉS GALAMBRIASZTÓ | MECHANIKUS GALAMBRIASZTÁS | A LEGJOBB MEGOLDÁS
CSATORNAVÉDÕ TÜSKÉS GALAMBRIASZTÓ

A TERMÉK
A Csatornavédõ speciálisan tetõcsatornák védelmére lett kifejlesztve és rozsdamentes acélból készül (Anyagmin.: 1.4301 , volt KO33). A V alakú, 2 mm átmérõjû tüskéket 50 mm-enként oldalról egy rozsdamentes acél szalagra hegesztik fel. A tüskék hossza 105 és 140 mm. A fesztáv a tüskék csúcsai között 100 mm. Az acélszalag szélessége 20 mm és rögzítés céljából 4 db 70 mm hosszú lemezcsík van ráhegesztve. Ezen lemezcsíkok a csatorna peremére ráhajthatók és ezáltal a peremre akasztva lehet a terméket rögzíteni.
A termék hossza 1 m.
A lefedési szélesség kb. 110 mm.

AZ ELV
A termék rozsdamentes acélból készül , így a korrózióállósága magas szintû, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerheto, ezért a galambok sérülése sem jellemzõ.
A termék egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELÕNYÖK
A Csatornavédõ speciálisan tetõcsatornák védelmére lett kifejlesztve. Az egyik tüske megakadályozza, hogy a galamb az esõcsatorna peremére szálljon, a másik tüske pedig lefedi a csatornavályút. A Csatornavédõ mellékhatásként megvédi a csatornát a falevelek és faágak beesésétõl is. A felszerelés nem igényel semmiféle más tartozékot, még speciális szerszámot sem.


A FELSZERELÉS

A Csatornavédõt a csatorna külsõ élénél a belsõ oldalra kell helyezni és a rögzítõ lemezcsíkokat kézzel a csatorna peremére kell hajtani. Szükség esetén a ráhajlított lemezcsíkot csõfogóval szorosabbra préselhetjük. A lemezcsíkon található furat és csavar vagy szegecs segítségével a riasztót fixre szerelhetjük.

CSOMAGOLÁS
TARTOZÉKOK
1 Köteg - 10 darab 1 méteres összekötve Nem szükséges
1 Karton - 10 köteg , azaz 100 méter (Rozsdamentes csavar vagy szegecs)

letöltés (pdf - 92 kb)

A termék raktárról megvásárolható WEBÁRUHÁZUNKBAN.

KATTINTS IDE A VÁSÁRLÁSHOZ!